Bolig

Puden med palmer – et perfekt alternativ til grønne planter

By  | 

Puden med palmer

b10Puden med palmer 

Kan man dedikere et blogindlæg til en pude med palmer?

JA, det kan man godt, hvis puden er rigtig rigtig flot! Hvilket er lige præcis hvad denne grønne pude må sandes at være – dét og så vanvittig frodig!

Er man ikke den plantebegejstrede type, værende eventuelt på baggrund af plantemorderiske tendenser, så har man sandsynligvis nået erkendelsen, at de talrige plantenederlag, hverken er bæredygtige for økonomien eller moder jord. Det vil sige, at man helt er holdt op med at købe planter! Her vil jeg mene at puden er perfekt, idet den umiddelbart tæller for to planter, hvis ikke tre 😉

Er man i besiddelse af et badeværelse uden naturligt dagslys, en plantespisende kat eller måske man igen bare ikke er botanisk anlagt, så kan kunstige planter også være en udemærket løsning. Særligt Bahnes sukkulent kollektion, ser ret naturtro ud.

Nederst i indlægget kan I finde inspiration til andre måder at få botanik ind i boligen, uden nødvendigvis at købe planter eller blomster.

Puden med palmer

Puden med palmer

Puden med palmer

Puden med palmer

Bahne Gulvtæppe i flettet skind er smukt på gulvet, men kunne lige såvel pynte på væggen som vægtæppe.

b5Et simpelt og tilstrækkelig stort bordspejl er ideelt på badeværelset – eller sofabordet når man jager lys.

b2Plantehænger fra Bahnes egen kollektion – ideel til særligt (ægte) hængeplanter som for eksempel guldranken her.

 

Botanik Favoritter fra Bahne

Puden med palmer

Puden med palmer

Links til webshop: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 /7/ 8 / 9 / 10 /

På nuværende tidpunkt ser det ud som om, at den grønne tendens er kommet for at blive – og jeg er vild med det! Det organiske udtryk er levende og enormt hyggelig. Jeg kunne i hvert fald ikke forestille mig et hjem uden grønne planter.. Det kommer selvfølgelig også fra en som nok går under kategorien “Plante-samler” 😉

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.