Aftensmad

Mexicanske kålwraps med bønner og hvidløg – nem og lækker aftensmad

By  | 
Mexicanske kålwraps

Mexicanske kålwraps – det vil sige wraps bestående af hvidkål, rødkål eller spidskål som jeg har brugt i denne opskrift. Det er en god måde, at indtage ekstra grøntsager på, især kål som er mere næringsrig og mættende end så mange andre grøntsager.

Kålwraps kan man jo fylde med lige akkurat det man bedst kan lide. Jeg plejer at lave mexikanske kålwraps, hvor der både er bønner, grøntsager, krydderier og hvidløg i. Derudover topper jeg med frisk rød chili, avokado og hytteost der virkelig runder smagsoplevelsen af. Lad dig endelig inspirere og eksperimentere!

Opskrift på mexicanske kålwraps

Ingredienser til ca. 4 personer:
1 rødløg
2 fed hvidløg
1 spsk. olivenolie
400-500g hakket oksekød
½ brev mexicansk krydderiblandning
1 dåse røde kidny bønner
1 rød snackpeber
1 spidskål
Smag til med salt og peber og top med avokado, hytteost, lime og rød chili.

Fremgangsmåde til mexicanske kålwraps:
Hak løg og hvidløg fint og steg dem i olien i en gryde til de bliver bløde. Tilsæt hakket oksekød, og lad det stege til det er gennemstegt Skær rød peber i tynde skiver, og tilsæt grøntsagerne sammen med bønner og krydderiblanding til kødet. Lad det simre ca. 10 min på svag varme, og smag til med salt og peber. Pil forsigtigt de yderste blade af spidskålet, og placer dit fyld i kålwrappen
Top med avokado, hytteost lime og chili.

Mexicanske kålwraps

Mexicanske kålwraps

Opskriften er skrevet af Maria Vestergaard

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.