Fashion

Er din garderobe forårsklar?

By  | 

bahne

Ternet jakke fra Baum und Pferdgarden / Tørklæde fra Lala Berlin / Armyjakke fra Custommade / GRLPWR-jakke fra Mads Nørgaard / Hårspænde fra Stin Goya /Armyjakke fra Lala Berlin /Badges fra Back Söndergaard / Jakke med leopardærmer fra Baum und Pferdgarden / Nøglering fra Copenhagen Fur / Nude jakke fra Baum und Pferdgarden

Hej med jer! Siden sidste gang jeg havde taletiden her på Bahne-bloggen, er der jo sket det fantastiske, at foråret for alvor er begyndt at vise sig frem. Årets absolut bedste årstid, hvis I spørger mig. Det bliver lysere, folk bliver gladere og pænere og det hele er bare en anelse mere positivt.

Det aller bedste er næsten, at det også er ved at være tid til at smide vinterjakken og hoppe i de lidt mere lette af slagsen. HURRA for det, for hvis jeg snart skal se mig selv i mine tykke og tunge frakker meget længere, så får jeg det fysisk dårligt 😉

Henne på Bahnes webshop er foråret også i fuld gang og det vælter ind med smukke forårsjakker. I dag har jeg forsøgt at begrænse mig lidt og har fundet mine absolutte favoritter frem. Men det var ikke nemt, skulle jeg hilse og sige. HVIS jeg skulle koge det ned til en enkelt favorit, så må det blive den smukke ternede bomber fra Baum Und Pferdgarden. Den har jeg ærligt talt lidt svært ved at få ud af hovedet.

Hvad er jeres favorit?

Indlægget er skrevet af Mie fra bloggen Wewonder.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.