Børn

10 fordele ved at være gravid

By  | 

Jeg venter mit tredje barn til marts, og er dermed godt inde i 2. Trimester. Det er ikke decideret tungt endnu, men begynder at kunne mærkes, og i den grad ses (jeg blev for eksempel mødt af et ’Næææ, en julebaby?!’ for ganske nyligt… #JulenVarerLigeTilPåske). Jeg har forsøgt at finde nogle af de fordele, der kan være i sådan en graviditet. De er der nemlig, og det er meget fint lige at minde sig selv om, da jeg i hvert fald godt kan blive lidt træt af min egen prusten og småklagen over noget, der jo faktisk er ret sejt – Altså, jeg gror et menneske! Det er da sejt.

Here goes, 10 fordele ved at være gravid:

Lækkert hår! Jeg har utroligt få dårlige hårdage når jeg er gravid. Der er ligesom mere af det og det sidder bedre end når jeg ikke er gravid. At jeg så taber det hele når jeg har født, behøver vi ikke tale om lige nu.

Bryster! Ja, undskyld, men som en, der fra naturens hånd ikke er udstyret med specielt meget barm, er det noget af en oplevelse pludselig at kunne udfylde en D skål. At jeg så også taber dem når jeg har født, taler vi heller ikke om.

Kage. Man bliver altid tilbudt det sidste stykke. Og der er ingen der rynker på brynene, når man takker ja.

Det er slut med at trække maven ind på billeder. Faktisk er det nærmere noget med at svaje ekstra meget i lænden og lade maven komme godt frem. Godt nok tager jeg stadigvæk tager mig selv i, ubevidst, at forsøge at spænde op i de mavemuskler, der for længst har delt sig.

ALLE de gode historier og råd om både graviditet, fødsel og børn, som man får helt uden at have bedt om dem…

Man kan snildt gå tidligt hjem fra arrangementer, helt uden indvendinger og overtalelsesforsøg.

Undskyldningen ’Det er nok bare vand’, når man er blevet lidt tyk i hovedet på grund af tilbud på kanelbrød, man ikke kunne administrere.

Nok kun mine fellow kattedamer, der kan nikke med på denne; Man slipper for at tømme kattebakke i ni måneder…

Man modtager mange komplimenter. Om de altid er sande kan måske diskuteres, men det er fandme sødt, at folk nærmest pr refleks siger, at man er pæn når de ser en, når nu man både vralter, har flere hager end normalt, ikke selv kan tage sko på og muligvis har tisset lidt i bukserne.

Bryster! Har jeg allerede sagt det?

Indlægget er skrevet af Sneglcille

1 Comment

  1. Pingback: Glimmerstrømper - Blog.bahne.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.