Beyond

1-2-3 MAKEOVER!

By  | 
Du kan nemt lukke det grønne forår ind i dit hjem med få, nye interiør items til dit hjem.
Når vinteren er forbi, er det en god ide at skifte nips, vaser og planter ud og gøre klar til en ny sæson. Følelsen af et helt nyt hjem på få minutter er ganske undervurderet.

Gå efter smukke urtepotter som denne i messing fra Bahne Interiør og omplant dine yndlingsplanter. Kombinationen af skinnende metal og den rustfarvede effekt er simpelthen så cool!


Kaktusvasen er i sig selv kunstnerisk og legende på samme tid. Personligt er jeg ret vild med skulpturelle vaser, som skiller sig ud. De kræver ikke engang en buket og tilføjer et kreativt strejf til dit hjem på få sekunder. Andre end mig, som får lyst til at røre ved den?


Opslagstavlen kan bruges på tusindvis af måder. Vi bruger den til nøgler, postkort og personlige egendele i vores gang. De praktiske elastikker gør den nem at bruge og det bedste er, at man nemt kan skifte udtrykket, ved at tilføje et nyt postkort i ny og næ. Hurtig makeover ligesom vi elsker det!


Kakler er HOTTE som aldrig før. Har du ikke mulighed for at klistre flere hundrede klinker op i dit køkken, kan du bruge kakler i din indretning under stearinlys, som bakke under din kaffe og i en del af et stilleben. De skønne bakker med metallic bund finder du lige her.

Fik du mod på at rydde alle komoder og reoler?
1-2-3 sæt igang!


Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.